Woning Te Koop

Woning te koop? Een paar gouden tips waardoor een woning sneller verkocht raakt!De eerste indruk is enorm belangrijk. Kopers waarderen netheid, licht en ruimte. Maak alles blinkend schoon, ruim flink op en zet alle overbodige spullen en prullaria in de opslag. En bel je vertrouwde schildersbedrijf voor een opknapbeurt! Neutrale kleuren verkopen beter, vergelijk het met Ikea en hotels. De sfeer van daar vinden mensen aantrekkelijk, houd dat in je achterhoofd. Jouw eigen smaak is immers niet per se de smaak van een ander.

Onderzoek toont ook aan dat een pas geschilderd huis zonder kleine gebreken (piepende deuren, gammel hang- en sluitwerk e.d.) veel makkelijker verkoopt. De binnenkomer is essentieel, zorg dus dat je voordeur en entree helemaal picobello is. Even een vakman bellen loont daarom al snel!

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met de verkoop van uw woning neem dan contact met ons op. 

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •