Julianaplein

Wij hebben zeer zeker weer een zeer tevreden klant achter gelaten.
Wij werden getipt door een van onze werknemers op een persoon die een zeer moeilijke tijd heeft gehad. Een verhuizing en daarna door de bomen het bos niet meer zien. Wij zijn gaan kijken en hebben besloten deze klus geheel kosteloos te doen. Wij hebben die persoon verzocht een week uit het huis te blijven zodat wij rustig konden werken en dat de verassing het grootst zou zijn. Zo gezegd zo gedaan wij hebben iedere kamer onderhanden genomen. Alles netjes en schoon opgeleverd. Toen de klant na een week weer de woning binnenging was het duidelijk zichtbaar dat de emoties hoog opliepen en de verassing geslaagd was. Het was een wereld van verschil! Wij hebben van een huis een thuis gemaakt.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •