Diensten

Wij bieden u onder andere het volgende:

– binnen- en buitenschilderwerk
– verschillende soorten wand afwerking
– houtrot reparaties
– verschillende soorten beglazing

Maar wij zijn ook in te zetten voor bijvoorbeeld

– Sierlijsten, rozetten en profielen
– timmer werkzaamheden
– dakgoten schoonmaken / reparatie
– gevels schoonspuiten onder hoge druk
– Inbraakpreventie / herstel
– Brandpreventie / herstel
– Waterschade herstel En nog veel meer.

U kunt bij ons terecht voor Binnenschilderwerk en Buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schilders materialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Onze specialist geeft u graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Als u wilt weten welke kleuren oorspronkelijk toegepast zijn op uw pand, kan hij een kleuren onderzoek voor u uitvoeren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

Onze schilders zijn vakmensen met een gedegen opleiding en met liefde voor het vak.
En… met het lage BTW-tarief en/of de Winter korting kan het uitvoeren van schilderwerk voordeliger uitpakken dan u denkt. Als uw woning 2 jaar of ouder is, profiteert u bovendien van het lage btw-tarief van 6 % voor schilderwerk.

Binnenschilderwerk
Een kamer, kantoor, keuken, entree, trapopgang opnieuw schilderen of behangen maakt een verschil van dag en nacht. Een nieuwe kleur of een nieuw soort materiaal kan de ruimte een enorme oppepper geven. Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen.
Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten of bijvoorbeeld een lambrisering al of niet van houten panelen een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. Maakt u eens een afspraak met onze deskundige over uw plannen. Er rollen vast en zeker verrassende ideeën uit.

Buitenschilderwerk
Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de (verfjas) die het nodig heeft. In een kleur die u wenst en die bij de sfeer van de woning c.q. het zakenpand en de omgeving past. Uiteraard werken we met professionele materialen. Door de ontwikkelingen van de verven is het mogelijk om langer in de herfst en winter door te werken, al of niet met afscherming.
Als wij bij u schilderen zien wij uw pand van heel dichtbij. Wij letten dan niet alleen op het schilderwerk, maar wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen. U kunt hierbij denken aan loodwerk dat stuk is, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont enz. Als u dat wilt, zoeken wij in overleg met u een oplossing die bij u past.

Houtrot reparaties
Sinds 2002 werken we met Dryflex van het Repair Care-systeem voor preventief en curatief onderhoud van geveltimmerwerk. Dit is een uitstekende en duurzame oplossing voor het behandelen van houtrot: Dryflex van Repair Care is de nieuwe generatie duurzame hout reparatie- en verlijming technologie. Onze medewerkers zijn geschoold om een en ander juist te kunnen toepassen. Dryflex is door en door getest (TNO, IFT en IHD), is in alle seizoenen te gebruiken en is bewoners vriendelijk. Wij zij nu nog beter in staat het geveltimmerwerk van uw woning of bedrijfspand voor u te onderhouden:
Preventief. Hieronder worden alle handelingen verstaan die erop gericht zijn de levensduur van het geveltimmerwerk te verlengen en de onderhoudt intervallen te vergroten. Denkt u daarbij aan het dichtzetten van capillaire naden en stijl/dorpel verbindingen, dichten van scheuren, afronden van scherpe kanten enz.
Curatief. Is toch hout aantasting opgetreden dan kunnen wij met het Repair Care-systeem het aangetaste kozijn- of raamdeel, of een ander onderdeel van het geveltimmerwerk, voor u herstellen. We kunnen maatwerk leveren voor elke specifieke project situatie.

Mocht Dryflex geen oplossing bieden voor uw situatie, dan kunnen wij u een (deel)vervanging bieden.

Behang is helemaal in.
Een hele kamer, een wand of een deel van de muur. Het is allemaal mogelijk.
Diverse technieken en methoden voor de wanden en plafonds van uw woning of bedrijfspand:

* het toepassen van glasvlies, scan vlies enz.
* sausen van muren en plafonds
* i.c.m. glasvlies of renovlies kunnen wanden voor het sausen strak gemaakt worden
* het laten aanbrengen van structuur verven of andere decoratieve technieken
* het laten aanbrengen van structuur muur verven of het toepassen van kwarts verf waardoor uw wand of plafond het aanzien krijgt van fijn schuur werk

Steeds geldt: vertonen de wanden en plafonds gebreken, bv. gaten, scheuren en andere oneffenheden, wij lossen dit voor u op.

En… met het lage BTW-tarief en/of de Winter korting kan het voordeliger uitpakken dan u denkt.

Professionele materialen
We werken met materialen van o.a.:
– Sigma
– Dryflex
– Wijzonol
– Sikkens
– Veveo
– Brander
– Zwaluw
– Den Braven
– Zusex
– 3M
– Copenhagen
enz.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •