Referenties

Wij verzamelen al onze referenties bij elkaar vanaf verschillende locaties en zetten deze hier neer.
Ook is het mogelijk een beoordeling te schrijven onderaan de pagina.

Bedrijfsnaam : Mundialis Vastgoedonderhoud
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen 5 van 5 , 49 stemmen , 49 waarderingen
All  
Author Picture

Heel ons nieuwbouwhuis is voorzien van renovlies en gesaust in de kleur die wij wilden. Ook netjes afgekit, echt vakwerk! En na de verhuizing wordt er nog een afspraak gemaakt om evt punten bij te werken. Top!

5 juni 2017    Oosterhout   
All  
Author Picture

Betrouwbare hardwerkende vakman

5 juni 2017    Nunspeet   
All  
Author Picture

Pascal heeft met veel enthousiasme en toewijding de kamer geschilderd. Hij gaf goede adviezen over de te gebruiken materialen en werkte nauwkeuring en netjes. Na afloop heeft hij alles keurig schoongemaakt achtergelaten. Een absolute aanrader.

5 juni 2017    Arnhem   
All  
Author Picture

De telefonische gemaakte afspraken en via mail worden nagekomen en de extra werkzaamheden zijn goed ingepland en goed afgewerkt in de afgesproken tijd. In de voorwaarden van de offerte staat duidelijk omschreven de werkzaamheden en de kosten bij extra werk.

5 juni 2017    's-Hertogenbosch   
All  
Author Picture

Snelle service, goed email contact. Netjes werk afgeleverd.

5 juni 2017    Zaandam   
All  

Na het zelf opzetten van nieuw deurbeslag op toilet konden wij de deur weken niet meer sluiten. We konden niet achter het probleem komen. Kontakt opgenomen met Pascal. Pascal kwam met zijn maat binnen en zag meteen wat het probleem was. Binnen paar minuten konden we de deur weer sluiten. Wat een opluchting! Ook heeft hij ons tussendoor nog zeer goede tips gegeven over onze keukenkraan waar we ook wat problemen mee hadden. Onze ervaring met Pascal is super. Hij is erg aardig, behulpzaam, gezellig in de omgang en een zeer goede vakman. Als we weer eens een klus hebben dan bellen wij in ieder geval Pascal op.

21 januari 2017    arnhem   
All  
Author Picture

Prima werk geleverd conform opdracht en binnen de afgesproken tijd.

4 november 2016    Tilburg   
All  
Author Picture

Pascal (van Mundialis) heeft voor mij 3 kamers behangen en twee muren geverft. Alles super netjes gedaan, en daarna alles opgeruimd.
Daarnaast is Pascal super flexibel en klantgericht, was altijd goed bereikbar en is zijn afspraken 100% nagekomen. Kortom, ik ben helemaal tevreden en zou Pascal definitief aanbevelen.

4 november 2016    Nijmegen   
All  
Author Picture

Pascal heeft in 3 dagen tijd alle buitenkozijnen en deuren geschuurd, gerepareerd en geschilderd. Een harde werker met verstand van zaken. Is alle afspraken nagekomen, heeft zeer net werk verricht.

4 november 2016    Spijkenisse   
All  
Author Picture

Wordt goed werk afgeleverd.

4 november 2016    Arnhem   

Beoordeling toevoegen


HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* VerplichtEen foto toevoegen?
Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •