Werkwijze

Als u werkzaamheden wilt laten uitvoeren, zijn er twee mogelijkheden:
1. U vraagt een vrijblijvende offerte aan
2. U laat de werkzaamheden in regie (tegen uurloon en materiaalkosten) door ons bedrijf uitvoeren

Onze werkwijze als u vooraf een prijsopgave wenst:

Offerte aanvragen
U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via het formulier op deze website. Maar als u dat prettiger vindt, is het natuurlijk ook mogelijk ons telefonisch te benaderen via 06-14237376.
In beide gevallen maken wij een afspraak met u. De heer Pascal Otten komt op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Dit kan ook ’s avonds.

Inventariseren
Tijdens zijn bezoek inventariseert de heer Otten de werkzaamheden en uw wensen. Ook is het mogelijk dat hij met u oplossingen zoekt voor probleemsituaties aangaande uw pand. Eventueel verwijst hij u door naar een andere specialist.

Offerte maken
Aan de hand van de inventarisatie maken we een offerte.

Offerte uitbrengen
De offerte brengen we in de meeste gevallen persoonlijk bij u lang. We nemen contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. De heer Otten licht de offerte toe en u bent in de gelegenheid vragen, die in de tussentijd bij u opgekomen zijn, te stellen. Bij de offerte ontvangt u altijd een exemplaar van de Algemene Voorwaarden. Tijdens dit gesprek kunt u besluiten of u de offerte door ons bedrijf uit laat voeren, maar uiteraard is het ook mogelijk dat u na ons bezoek een besluit neemt of u met ons in zee gaat of niet. In het laatste geval worden de kosten van het maken van de offerte in rekening gebracht.

Opdracht bevestiging
Bij de offerte treft u een Opdracht bevestiging aan en een antwoordenvelop. Als u besluit de werkzaamheden door ons bedrijf uit te laten voeren, kunt u deze Opdracht bevestiging in de antwoordenvelop aan ons retourneren. Na ontvangst nemen wij het project op in onze planning.

Het vervolg
U ontvangt van ons, bij voorkeur via e-mail maar anders via de post, een berichtje dat wij uw Opdracht bevestiging hebben ontvangen en tegen de tijd dat uw woning of bedrijfspand aan de beurt is om geschilderd te worden, nemen wij een aantal dagen van te voren contact met u op om afspraken te maken over de aanvang van het project.

Uitvoering
De werkzaamheden worden volgens offerte uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk, dat we, in overleg met u, meerwerk uitvoeren. Als u vragen heeft over de uitvoering neemt u gewoon contact op met ons kantoor of met de heer Otten. We houden de lijnen zo kort mogelijk, zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Oplevering
Als de werkzaamheden zijn afgerond, levert de heer Otten het werk bij u op. Eventuele onvolkomenheden worden besproken en direct opgelost.

Facturering
Na uitvoering van het project sturen wij u de rekening volgens offerte met eventueel meerwerk.

Na enkele jaren
Na enkele jaren nemen wij contact met u op om met u na te gaan of er onderhoud gepleegd moet worden. U bepaalt uiteraard zelf of u dit wilt laten uitvoeren.

Als u werkzaamheden in regie laat uitvoeren ziet de procedure er als volgt uit:

Contact
Via het formulier op deze website of telefonisch meldt u ons dat u werk wilt laten uitvoeren. Wij maken een afspraak met u. De heer Pascal Otten komt op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Dit kan ook ’s avonds.

Inventariseren
Tijdens zijn bezoek inventariseert de heer Otten de werkzaamheden en uw wensen. Ook is het mogelijk dat hij met u oplossingen zoekt voor probleemsituaties aangaande uw pand. Eventueel verwijst hij u door naar een andere specialist. U ontvangt een exemplaar van de Algemene Voorwaarden.

Uitvoering
De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk, dat we, in overleg met u, meerwerk uitvoeren. Als u vragen heeft over de uitvoering neemt u gewoon contact op met ons kantoor of met de heer Otten. We houden de lijnen zo kort mogelijk, zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Oplevering
Als de werkzaamheden zijn afgerond, levert de heer Otten het werk bij u op. Eventuele onvolkomenheden worden besproken en direct opgelost.

Facturering
Na uitvoering van het project sturen wij u de rekening met daarop het gewerkte aantal uren en gebruikte materialen.

Na enkele jaren
Na enkele jaren nemen wij contact met u op om met u na te gaan of er onderhoud gepleegd moet worden. U bepaalt uiteraard zelf of u dit wilt laten uitvoeren.

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •